Zloženie:
Škrob z mungo fazule (Vigna Radiata)
Škrob z hrachu (Pisum Sativum)
Kukuričný škrob
Voda
Príprava:
V hrnci priveďte vodu do varu.
Odstavte z ohňa a pridajte rezance Fen-Si, nechajte ich namočené približne 3 minúty, kým nezískajú priesvitnú farbu.
Sceďte a prepláchnite pod studenou vodou, aby sa nezlepili.
Nechajte dobre odkvapkať.
Pripravte podľa vlastnej chuti.
1 porcia = 1 zväzok (50 g)
-
Kľúčové tagy: Save Fen-Si, sklenené rezance, ázijské sklenené rezance, čínske Fen-Si rezance, bezlepkové rezance, kvalitné ázijské cestoviny, ľahké rezance, tradičné čínske rezance, autentická ázijská kuchyňa, rýchla príprava, výborné ázijské rezance, sklenené rezance na varenie, chutné čínske cestoviny, rezance do polievky, tenké čínske rezance, zdravé rezance, tradičné ázijské cestoviny, ázijská pochúťka, jemné sklenené rezance, kvalitné bezlepkové cestoviny
-
Kľúčové tagy: Save Fen-Si, sklenené rezance, ázijské sklenené rezance, čínske Fen-Si rezance, bezlepkové rezance, kvalitné ázijské cestoviny, ľahké rezance, tradičné čínske rezance, autentická ázijská kuchyňa, rýchla príprava, výborné ázijské rezance, sklenené rezance na varenie, chutné čínske cestoviny, rezance do polievky, tenké čínske rezance, zdravé rezance, tradičné ázijské cestoviny, ázijská pochúťka, jemné sklenené rezance, kvalitné bezlepkové cestoviny
Dodatočné parametre
Kategória: | Azijská kuchyňa |
---|---|
Veľkosť balenia:: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár