Bujónová kocka na báze rastlinných bielkovín – Ingrediencie:
soľ 46,8 %, extrakt z rastlinných bielkovín (sója, kukurica), dehydrovaná zelenina v rôznych pomeroch (cibuľa, zeler, cesnak, petržlen, mrkva, zemiaky) 17,2 %, hovädzí extrakt 3,5 %, slnečnicový olej.
Spôsob použitia:
Na prípravu chutného hovädzieho vývaru rozpustite 4 g výrobku (1 čajová lyžička) v 250 ml horúcej vody a premiešajte – je instantný. Granulovaný hovädzí vývar je možné pridať aj priamo do jedál v požadovanom množstve na dochutenie polievok, omáčok, ragú, mäsa, rizota a podobne.
Podmienky skladovania:
Výrobok je hygroskopický (pohlcuje vlhkosť), preto sa neodporúča skladovanie v blízkosti zdrojov tepla. Uchovávajte na chladnom a suchom mieste, aj po otvorení.
Kľúčové tagy: Knorr sladké zeleninové velouté, krémová zeleninová polievka, zdravá polievka, výživné jedlo, instantná polievka, kvalitné suroviny, tradičná polievka, jednoduché varenie, zdravé alternatívy, rýchle jedlo, jemná textúra, chutná polievka, domáce varenie, talianska kvalita, výborné dochutenie, prírodné ingrediencie, gurmánska polievka
Zložka | Množstvo na 100 ml | Množstvo na porciu (250 ml) |
---|---|---|
Energia | 183 kJ / 44 kcal | 466 kJ / 111 kcal |
Tuky | 1,7 g | 4,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,0 g | 2,5 g |
Sacharidy | 5,9 g | 15,0 g |
- z toho cukry | 2,9 g | 7,3 g |
Vláknina | 0,8 g | 2,1 g |
Bielkoviny | 0,6 g | 1,6 g |
Soľ | 0,65 g | 1,7 g |
Kľúčové tagy: Knorr sladké zeleninové velouté, krémová zeleninová polievka, zdravá polievka, výživné jedlo, instantná polievka, kvalitné suroviny, tradičná polievka, jednoduché varenie, zdravé alternatívy, rýchle jedlo, jemná textúra, chutná polievka, domáce varenie, talianska kvalita, výborné dochutenie, prírodné ingrediencie, gurmánska polievka
Dodatočné parametre
Kategória: | Sáčkové polievky a krémy |
---|---|
EAN: | 8714100755815 |
Veľkosť balenia:: | 500ml |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár