Misura Tekvicové, Pomarančové A Mrkvové Croissanty Oranžové - 308gr
...
Prírodne kysnuté croissanty s ovocno-zeleninovou náplňou
Zloženie: celozrnná pšeničná múka 33% (celozrnná pšeničná múka 31%, rozpustná pšeničná vláknina 1%, čakanková vláknina 1%), ovocno-zeleninová náplň 26% (glukózo-fruktózový sirup, cukor, cukor 6,5%, vláknina z čakanky 4,5%, mrkvové pyré 3,5%, koncentrovaná pomarančová šťava 1%, med 0,3%), kyselina citrónová, zahusťovadlá: agar, pektín, slnečnicový olej, kokosový tuk (čiastočne hydrogenovaný), palmový tuk, kakaové maslo, droždie 6,5% (pšenica) – kvások, pasterizované vajcia 3,5%, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín, rastlinné extrakty, koreniny, sójový lecitín, pšeničná múka, lepok, soľ, kurkuma 0,1%.
Môže obsahovať stopy: sezamu.
Kľúčové tagy: Misura croissant tekvicový, pomarančový a mrkvový, zdravé pečivo, celozrnné pečivo, raňajkové croissanty, Misura zdravé produkty, bezlepkové pečivo, vlákninové pečivo, bio sladkosti, talianske croissanty, Misura pečivo, zdravé sladkosti, pečivo pre fitness, croissant bez cukru, raňajky na cesty, prírodné raňajky, Misura zdravé raňajky, jemné pečivo, pečivo s vlákninou, sladká pochúťka, pečivo na zdravé raňajky
Zložka | Na 100 g | Na 51,4 g (porcia) |
---|---|---|
Energia | 1591 kJ / 380 kcal | 822 kJ / 196 kcal |
Tuky | 16 g | 8,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,3 g | 3,8 g |
Sacharidy | 48 g | 25 g |
- z toho cukry | 22 g | 11 g |
Vláknina | 9,9 g | 5,1 g |
Bielkoviny | 9,9 g | 5,1 g |
Soľ | 0,38 g | 0,20 g |
Kľúčové tagy: Misura croissant tekvicový, pomarančový a mrkvový, zdravé pečivo, celozrnné pečivo, raňajkové croissanty, Misura zdravé produkty, bezlepkové pečivo, vlákninové pečivo, bio sladkosti, talianske croissanty, Misura pečivo, zdravé sladkosti, pečivo pre fitness, croissant bez cukru, raňajky na cesty, prírodné raňajky, Misura zdravé raňajky, jemné pečivo, pečivo s vlákninou, sladká pochúťka, pečivo na zdravé raňajky
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár